subota, 10. rujna 2011.

Da sam ja Kina...


CRI online objavio je natječaj kojem sam se odazvala. Ne mogu reći da sam oduševljena načinom organizacije istog, od samog starta postoji neravnopravnost među kandidatima zbog činjenice da su, unatoč dugom vremenskom rasponu natječaja, prve objavljene priče odnijele i najveći broj glasova. A taj najveći broj karta je za najmnogoljudniju zemlju svijeta. Priča je poslana jučer i od danas se može pročitati pod gore navedenim naslovom i ovdje, a s vama ću je podijeliti na blogu, ne da bih vas molila da glasate, nego jer opet izbivam pa da to makar ovako nadoknadim.
Komentirati konkurenciju, glasanje i reakcije čitatelja na pojedine priče ne bi bilo primjereno, no meni osobno nije nimalo u kineskom duhu da se oko svega, na dotičnom portalu, zakuhao pravi mali virtualni rat. Šteta, jer pisanje je jedna jako lijepa stvar. Dovoljno je samo da ga volite, i već ste na drugom kraju svijeta! A ja sam perom već otputovala...

petak, 9. rujna 2011.

Sjedi & jedi...


Smislen, lijep, ispunjen život sa stilom, u stambenom i izvanstambenom prostoru, s ljudima koje volimo nije ekskluzivan.

Naprotiv, dostupan je svima i stoga vrlo inkluzivan.

srijeda, 7. rujna 2011.

Fotografija mjeseca...




MISAO DANA:
"Svaki vilinski dašak ljeta, ljupko pušući, nadahnjuje rumen ruža..." 
                                                                                              (nepoznati autor)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...