nedjelja, 21. studenoga 2010.

Draga Sandra...

Koja, pitate se? Hoće biti jasnije ako kažem fimo? A Hrelić? Sada je posve razumljivo  kojoj se Sandri obraćam! I sada bih rado proćakulala s vama o njoj, hvalila je kako je vješta, maštovita i draga, no moram nastaviti s pismom... Nemojte zamjeriti! :-) Dakle...


Draga Sandra! 

Odavno sam ti rekla kako fimo uopće ne volim, međutim način na koji ga ti kombiniraš i modeliraš me osvojio! Zašto? Vjerojatno zato jer imaš čarobni štapić kojim sve začiniš prkosnom notom elegancije i daš mu neku sasvim novu dimenziju...

Znaš da sam se u prstenje zaljubila (pitam se postoji li netko ovdje tko to još ne zna...) te sam obećala košaricom poharati  taj odjel tvojeg budućeg dućančića. I nimalo skromno ti dajem do znanja da još uvijek čekam pozivnicu za otvorenje :-)! Smislila sam i odjevnu kombinaciju za taj toliko iščekivani dan... Izabrala haljinu, cipelice, osmislila frizuru... No...nešto fali... Prsten! Nije da u moru prstenja koje posjedujem ne bih našla onaj kojim bih sve to malo "podigla", ali bilo bi puno zgodnije hvalisavo doći na otvorenje s komadom umjetničina nakita na ruci, ne bi li? :-)

Zato za tebe imam jedan neobično običan zadatak! Ovako javno, pred cijenjenim auditorijem naručujem od tebe svoj omiljeni komad nakita! Pri tome ti dajem apsolutnu slobodu i dopuštam ti da me iznenadiš! Vjerujem da si me kroz ovu virtualnu komunikaciju upoznala dovoljno i da imaš nekakvu viziju što bi odgovaralo mojoj osobnosti, tako da s te strane zadatak i nije toliko težak... Smisao, na kraju ni nije u težini, nego u samom iznenađenju! Svečano obećajem da nikakve upute od mene nećeš dobiti niti ću išta sugerirati. Prsten ću vidjeti tek kada ga poštar isporuči, a onda ga i ponosno pokazati svim dragim čitateljicama! Zaboravih napomenuti da te ne vežem nikakvim rokovima, izborom boja, ma ničim zapravo... Slobodna si u svim pogledima! :-) Onda? Pristaješ? 
Srdačno te pozdravljam nestrpljivo iščekujući tvoj odgovor!

                                                                                 S ljubavlju,
                                                                                                          Lilly



MISAO DANA:
"Svaka smjela ideja u početku izgleda kao ludost." 
                                                                                          (Goethe)

Broj komentara: 15:

  1. Lijep post i komplimenti na novom izgledu bloga, izgleda fantasticno:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaaaaaaaa. Lilly draga. Ovo me totalno izbacilo sa stolca (na kojem sjedim, surfam po blogovima, i pijuckam crno vino!). Zaista si me iznenadila :)) Ajme meni, hvala ti na ukazanom povjerenju, zaista. I, naravno, prihvaćam zadatak. Nadam se da ću opravdati tvoje povjerenje :)) Pusa velika!

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha! Odlično! Nisam ni sumnjala da nećeš pristati, a kamoli da nećeš opravdati povjerenje! Baš se veselim i kad već pijuckaš onda ćemo i nazdraviti tomu! Ja, doduše pijem čaj...ali to je sada ionako nevažno! :)) Pusa! :D

    @Biljana - hvala draga Biljana! Post je tek sada dobio smisao! :)) Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se sa Biljanom u svemu napisanom!

    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Posebna si Lilly,baš kao i ovaj post i ova "prosidba".Što je drugo i mogla,naša draga Sandra nego pristati!A misao dana jednostavna sama po sebi,naglasila je i tvoju osobnost.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lilly, ovo je bilo smjelo, i prekrasno, sada je nedjelja ujutro i nije mogla bolje početi. Kako ovi naši blogovi bude najbolje u nama i stvaraju nova prijateljstva, Zadivljujuće! Puse objema

    OdgovoriIzbriši
  7. eto zašto ja volim tvoj blog:))....
    nikad ne znam šta me čeka a ipak znam da me čeka nešto lijepo:)))....
    a sad još i pahuljice padaju:).....jako mi se sviđaju!....
    divna ideja s pismom:)))....
    pusa:))....
    M....

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme Lily, baš si simpatičan post napisala.
    Uh kako li je to lijepo išćekivanje,
    baš me zanima kakav li ćeš prsten dobiti..
    PUSA♥

    OdgovoriIzbriši
  9. Baš lijepo! :) Krasno pismo! Kao svi i ja iščekujem kakav ćeš prstenčić dobiti! :))
    I pahuljice su krasne! :))

    OdgovoriIzbriši
  10. ajmeeeee... i ja sam pala sa stolca a nisam Sandra, mogu misliti kako je njoj bilo kada je pročitala. a ništa, idem si i ja po vinčeko. jako me zanima ishod ovoga posta. prsten će naravno biti fenomenalan, kao i sve što Sandra radi. kaka bi uopće i mogao biti???

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovo se zove bezuvjetna ljubav... s punim povjerenjem ona čeka ishod... tako i treba, prekrasno si ovo smislila!! I hvala ti na nagradi..

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala, drage moje! Eh, i ja nestrpljivo čekam što će Sandra čarobnog zamijesiti u svojoj maloj radionici! :)) Naravno da ću vas obavijestiti o svemu, obećala sam! Puse :))

    OdgovoriIzbriši
  13. haha
    prejako, lukava si ti znaš.... :DDDD



    ma zezam te ja malo, baš me zanima štaš dobit

    pusetina :***

    OdgovoriIzbriši
  14. Lilly, svrati na moj blog i uzmi nagradu koja sve govori!

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala draga Κάθαρσις! Kako sam na pitanja već odgovorila onda neću ponavljati post, no to nikako ne znači da sam nezahvalna, baš suprotno! :)) Pusa!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...