ponedjeljak, 8. studenoga 2010.

Me encanta...

Malo sam u stisci s vremenom u zadnje vrijeme i vjerujem da se to primjeti i iz moje (ne)aktivnosti na vlastitom blogu. Zato me Lady dodijelivši mi nagradicu i obradovala, a ujedno i takoreći spasila budući da nemam vremena za sve što bih htjela, od pisanja, fotografiranja, nadalje... No previše sam vezana za sve divne blogove koje pratim tako da si to nisam uskratila... Virnem kad god stignem! :-) Lady, hvala ti!


Zadatak je prilično jednostavan! Odgovoriti na nekoliko pitanja i nagradu proslijediti dalje. Pitanja su sljedeća:

1. Zašto si stvorila blog?
2. Koju vrstu blogova čitaš?
3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
4. A odjeće?
5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
6. Koju boju najviše voliš?
7. Tvoj parfem?
8. Koji film najviše voliš?
9. Koje države želiš posjetiti i zašto?

1. Sasvim spontano! Guglajući sam često nailazila na raznorazne blogove i shvatila da sam se s vremenom na njih navukla, jer sve češće me zanimalo tko ima kakav prijedlog za ukusnu slasticu, kreativan modni eksperiment, tko je ustao na lijevu nogu... Pa sam odlučila i sama napraviti blog, bez ikakvog cilja i ideje, više iz razloga da razvijem svoje, tada još nevješto, kompjutersko znanje i skrenem misli na nešto drugo. Koncentrirala sam se na HTML i ine postavke koje su mi kroz to stvaranje postale toliko drage da mi je danas žao što se nisam odlučila za nekakvo informatičko zanimanje. Ja zapravo nisam imala pojma o čemu ću pisati! Jedino politika nije dolazila u obzir. Ali počela sam i eto me tu...još uvijek u vašem ugodnom društvu! :-)

2. Sve mogu svesti pod "pravi mali kupus". Zaista me svašta zanima, i uvijek se radujem kad otkrijem novu malu riznicu iz koje pršte zanimljivi radovi, krojevi, boje... Osim kreativnih, tu su i modni, vrtlarski, kulinarski, blogovi posvećeni interijerima, računalima, filmovima, knjigama, fotografiji, umjetnosti...

3. Zapravo nemam... Jedino čim se vodim pri kupovini je miris! U jednoj od knjiga sam pročitala da nikad ne treba kupiti ono za što mislimo da ne bismo mogli i pojesti! A malo što bismo u poplavi raznorazne kemije mogli... Tako da još uvijek vjerujem isključivo vlastitu nosu!

4. Ni odjeće... Najdraže su mi stvari koje iskopam iz bakina ormara, one na koje slučajno naiđem i zaljubim se! Jer ako se u nešto ne zaljubim onda ništa od kupovine, budući da mi je to jedna od najmržih aktivnosti (osim kad se o knjigama radi jer u knjižari bih mogla komotno i spavati). Jedino što ne volim je istaknut logo na bilo kojem komadu jer se ne vidim u ulozi hodajuće reklame, koja je da bi nešto reklamirala za to ujedno i masno platila.

5. Rumenilo! Bez njega nikamo! Oduvijek sam blijeda kao krpa i bez njega svi misle da imam tešku anemiju :-).

6. Na boje više gledam kroz nijanse istih tako da se ne bih odlučila ni za jednu konkretno. No sudeći po ormaru trenutno je to siva! Ranije sam imala bež fazu, tamnosmeđu... No kako ne volim monotoniju niti dvobojne kombinacije sve uvijek oživim nekim detaljom kontrastne boje!

7. Dugo mi je trebalo da nađem nešto što će mi odgovarati jer je gore spomenuti nosić jako osjetljiv i jedno vrijeme je trpio isključivo miris omekšivača. Danas s vremena na vrijeme koristim Bvlgari Omnia Crystalline, John Richmond i jedan meni jako drag parfemić koji mi je još na početku veze poklonio dečko, a danas se više ne proizvodi...

8. Znate već da sam zaluđena francuskim filmom budući da često "trubim o tome"... Ne mogu izdvojiti samo jedan, neki od njih su već spomenuti na blogu, neki će tek biti... Od onih koji ne spadaju u tu jezičnu skupinu, definitivno na prvo mjesto stavljam Pijanista!

9. Pogađate - Francuska! Ne znam još uvijek zašto sam zaluđena tom zemljom, jezikom, kulturom... Jednostavno je obožavam! Sljedeća je, bez razmišljanja, Rusija. Crveni trg mi je jedno od najljepših mjesta na svijetu! Zatim slijede Vijetnam zbog očaravajućih pejzaža rižinih polja i definitivno Jordan!


Nagradice idu sljedećim blogericama:

Drage moje, uživajte u nagradama! :-)

Broj komentara: 17:

  1. Čestitam na nagradi!

    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lilly čestitam na nagradi :D!
    ... i veliko je zadovoljstvo primiti nagradu od tebe :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaa, moja prva srpska blog nagradica! :D Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke osvajačici!
    Ovo mi je prva nagrada od kada blogam,druga sveukupno!Jeeeeee!:))***

    OdgovoriIzbriši
  5. hvalaaa ti dragaaaa! :) ovo je vec druga!!!jeeeeee!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuuu odličan post,
    super su mi ovakve interne igre u kojima upoznajemo jedni druge.
    PUSA

    OdgovoriIzbriši
  7. super su mi ovi "leksikoni"

    pozzzzz <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Suuuupač!!! Preslatka nagrada, obožavam spužvaboba, to mi je najbolji crtić :)))
    Čestitam što si dobila tako lijepu nagradu i zahvaljujem što si je proslijedila i meni u moru raznovrsnih blogova...hvala!!!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti draga Lily!!Ovo je prilika dsa se upoznamo još bolje.Lijep pozdrav i pusa!

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala draga ova je igra zaista zanimljiva, čim završim jedan hitan posao laćam se posta. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  11. e potpisujem ovo za HTML kod
    imam sad milion ideja i ni najmanju ideju kako da ih realizujem
    dodje mi da kupim onu knjigu HTML for dummies :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Lilly, iznenađena sam ali i počašćena nagradom koju si i meni dodijelila. Čestitam na nagradi koju si zasluženo dobila baš kao i blogerice kojima si takođe dodijelila ovu slatku nagradu. Posjetila sam stranice svih blogerki sa tvoje liste I divila se njihovoj kreativnosti. Ja sam baš kao i ti u posljednje vrijeme u stisci s vremenom i žao mi je što nisam imala vremena ostaviti svoj komentar svakoj od njih. Zadivljena sam koliko se toga lijepog i korisnog ima naučiti od svake.
    Lijep pozdrav,
    Meda

    OdgovoriIzbriši
  13. Uvik je lipo pročitat ovako nešto, na ovakav način upoznat blogerice :) Pozdrav iz Splita!

    OdgovoriIzbriši
  14. Cestitke na nagradi i hvala ti na istoj!!! Zaista si me prijatno iznenadila porukom na mom blogu, a sad kad sam videla nagradu jos sam se vise obradovala jer je nagrada totalno drugacija od svih ostalih nagradica koje kruze u ovom nasem blogerskom svetu :)
    Pozdrav sa severa

    OdgovoriIzbriši
  15. Baš mi je drago da sam razveselila sve nagrađene! Hvala na čestitkama, puse!! :))

    OdgovoriIzbriši
  16. Lilly, čestitam na nagradi! Jako mi se sviđaju tvoji odgovori, u nekima pronalazim i sebe.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...