utorak, 16. studenoga 2010.

Stylish blogger Award...



Ova slatka nagrada stigla je od Sandre! Sandra, draga, hvala ti! Budući da (ne znam iz kojeg razloga, no vjerujem pukom slučajnošću) cure nisu odreagirale na nagradu i ja sam valjda među prvima, ako se ne varam, onda ih pozivam da ju preuzmu kod tebe! Sandra je nagradila sve blogove koje redovito čita pa je velika većina vas koje ste redovite gošće na mojem blogu, također nagrađena! Ne korim vas (dobro, možda malčice :-)), ali lijepo bi bilo da ju preuzmete jer je ovo jedna od onih nagrada kod kojih se još malo bolje upoznajemo, pa zašto onda prekinuti tu simpatičnu tradiciju? Znam da je malo teško izabrati koga nagraditi, jer su gotovo svi već nagrađeni, ali kako se radi o kreativkama onda se nadam da će svaka od nas pronaći jednako kreativan način da ju proslijedi dalje... Ah, koliki uvod! :-)

Pravila su sljedeća:
1. zahvaliti osobi od koje je nagrada došla (Hvala, Sandra još jednom!)
2. napisati 7 stvari o sebi
3. nagraditi 15 kreativnih blogova i obavijestiti ih o nagradi

 Sedam stvari o meni... Sad bi bilo zgodno da to bude nešto što već ne znate... Hmmmmm... da vidimo...

1. Jedna od najluđih stvari koje sam napravila je da sam dečka obučenog u bočicu Pago soka sa kapom improvizirane borovnice na glavi (ispod koje se se nije vidjelo ništa) uhvatila za jednu od borovnica i povukla za sobom na Cvjetnom trgu dok je dijelio letke... "O-o- kud me vodiš....ali ja jako malo vidim ispod ovoga...o-o" - zbunjeno je mumljao ispod šešira. Malo zločesto, znam, ali jednostavno nisam mogla odoljeti maloj ljubičastoj kuglici.... :-) I, najbitnije, oboje smo se dobro nasmijali!

2. Ne volim jesti u restoranima, na svadbama, rođendanima... I nisam nimalo zahvalan gost po tom pitanju! Razlog ne leži u hrani nego u velikom broju ljudi od kojih momentno izgubim apetit, pa onda nešto žvačem "reda radi".  S druge strane, ne volim jesti ni posve sama...

3.  Jako volim čaj! Do te mjere da sam već postala pravi znalac i imam raznorazne mirisne pripravke za razne situacije, od boljki, do opuštanja i kombinacija koje idu uz određenu vrstu kolačića...

4. Uz mamin golemi vrt (možda je bolji naziv park), imam i svoj mali vrt u kojem uzgajam jestive namirnice. Počelo je sa začinskim biljem, a danas u njemu ima svašta. Obožavam birati i kupovati sjemena i baka mi je još uvijek najdraži opskrbljivač "flancima".

5. Volim se okušati u muškim poslovima, tako da sam doma glavni i odgovorni majstor za vodoinstalaterske i ine popravke, slaganje ciglenih puteljaka i gredica, bojanje... Bojenje zidova njadraže mi je od svega, tu sam već svoj na svom i eksperimentiram u svim pogledima.

6.  Obožavam rješavanje talijanki i logičkih zadataka! Uvijek dobro razgibaju mozak prije učenja i daju onaj dobar osjećaj kad riješite nešto što se isprva činilo nemogućim (ovo se odnosi na logičke zadatke)!

7.  Pospremanje me opušta. Osobito pranje suđa i ribanje podova. I premda se takve stvari najčešće niti ne primjete kada ih obavimo, ja uvijek dobijem dojam da je sa svom prljavštinom niz slivnik otišla i moja negativna energija...


Nagradu, protivno pravilima (Sandra, to sam pokupila od tebe :-)) prosljeđujem svim svojim sljedbenicama! One znaju koje su pa neka je preuzmu i otkriju nam još ponešto o sebi! Puse! :-)

Broj komentara: 11:

  1. Pa kako "zašto"? Tvoje pisanje je pravo osvježenje u blogerskom svijetu. A tvoje recenzije knjiga, pravo bogatstvo i naprosto nas mami da malo više čitamo. A onu tvoju čizma/kučicu sam pokazivala svima u uredu: "vidite kaj se sve može napraviti". Nadam se da češ one simpatične crtice iz svakodnevnog života koje pišeš jednog dana zaokružiti knjigom. I ne pretjerujem kada kažem da je "angels dust and feathers" inspirativan blog. Zato draga, uživaj u stvaranju i pisanju i dalje (mi te volimio čitati). p.s. imaš baš zanimljivih stvarčica koje si otkrila o sebi! Jako mi se dopadaju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, Sandra moja! E, to "zašto" ili "pukom slučajnošću" se odnosilo na ono zašto nagradica nije preuzeta kod tebe od strane blogerica, hehehe Ah, crvenim se od silnih komplimenata koje si mi udijelila! Pusa! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ups! opet mi je jezik bio brži od pameti. Ali, vjerujem da mi nečeš zamijeriti. Sve drugo stoji i potpisujem kad god treba. Pusa velika :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tvoji tekstovi koje nam pišeš govore sve o tebi. Volim svratiti na tvoj blog i uvijek nađem novo i zanimljivo štivo kao preporuku za čitanje.
    Hvala draga na tome.

    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  5. hehe baš si me nasmijala..super ti je ovih sedam točaka, još sam te bolje "upoznala"!
    Ja ću biti nimalo skromna i preuzeti nagradu, volim ovakve igre..PUSA

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma što bih zamjerila Sandra? :))

    Hvala ti, Zondra! ♥

    Hajde, Lady pa da nastavimo ovo virtualno upoznavanje dok se ne vidimo konačno! :))

    PUSE

    OdgovoriIzbriši
  7. super su mi ovakvi postovi, di mogu bolje "upoznat" osobu. i inače, iako sam te tek nedavno otkrila, volim svratiti ovdje :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super mi je ovo po 2., hehe :D
    Draga, tako mi lijepo pises, da znas. :)
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  9. Drago mi je da sam te malo bolje upoznala kroz ovih 7 točaka! Da bar i mene spremanje opušta haha.

    OdgovoriIzbriši
  10. ljepo je kad kroz ove igre/nagrade još više upoznaš ostale blogere. mene peglanje zna opustat al to kad nema nikog doma :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...