četvrtak, 26. siječnja 2012.

No comment - comment...


Ne znam što se u posljednje vrijeme događa s opcijom ostavljanja komentara na Bloggeru jer mi ista zadaje muke, pa sam u obilasku dragih blogova nakon dugo vremena uspjela iskomentirati samo neke od  postova i to uz lakši napor. Hm...? Ima li netko pojma o čemu se radi? Preduvjet za odgovor na ovo pitanje je dakako da ste uopće u mogućnosti ostaviti mi komentar u podnožju posta, što sve podiže na razinu eksperimenta...
Da probamo? :-)

MISAO DANA:
"Uspjeti znači prihvaćati neuspjeh za neuspjehom ne gubeći entuzijazam."
                                                                                                      (W. Churchill)

Broj komentara: 14:

 1. ja nisam imala problema za sad... evo i ovom prilikom je sve proteklo glatko :)

  OdgovoriIzbriši
 2. i meni se to događa, uopće mi ne otvara komentare! grrr

  OdgovoriIzbriši
 3. Da, primijetila sam. Kod nekih blogera se meni ne otvara prozora za "Dodaj komentar", nego sam morala tražiti gdje i kako. Uglavnom, uspije mi tako da kliknem na "Odgovori" ispod zadnjeg komentatora. I onda se ispod pojavi onaj stari prozor "dodaj komentar". I tamo onda mogu pisati.

  Ne znam što se dešava :((
  Pozz:))

  OdgovoriIzbriši
 4. Meni predstavlja problem ostaviti komentar i na vlastitom blogu... Taman kad refresh-am i krenem pisatisve nestane... evo sad ću valjda uspjet... iz trećeg puta! :/

  OdgovoriIzbriši
 5. Nisam imala problem sa ostavljanjem komentara do sad, niti mi je poznato da je neko imao taj problem kod mene. No, drugih problema sa Bloggerom sam imala pregršt ovih dana, te vidim da nešto tu opako ne štima. O čemu se radi, to mi, na žalost, nije poznato.

  OdgovoriIzbriši
 6. Uopće nemam problema s ostavljanjem komentara, a ako mi slučajno neće postati komentar od prve, posta mi ga od druge. I problem riješen.

  OdgovoriIzbriši
 7. imala problema...stalno mi je trazilo da ponovo ukucavam mail

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja se snalazim kao Sandra Z., ali ne upali mi uvik. I nekad uopće ne vidim komentare nego tek kad kliknem na pojedinačni post. Gnjavaža! Valjda neće potrajat.... A na svom blogu nemam opciju 'odgovori' na pojedine komentare, a i često mi ne prepozna komentar pa ga moram pisati iz početka.

  OdgovoriIzbriši
 9. e pa kad te dugo nije bilo...već smo svi pomalo oguglali i svatko(očito) ima svoj trik(koji jedanput upali,a drugi put te raspali)!

  jubiin!

  OdgovoriIzbriši
 10. Ranije sam znala imati problema, ali samo kada sam koristila IE. Probaj, ako to nije slučaj, s Firefoxom.

  OdgovoriIzbriši
 11. Updateuj Chrome. Meni je to pomoglo.

  OdgovoriIzbriši
 12. Imam Firefox... hm... sad sam se već laganini i navikla! Refresh, refresh, refresh... :))

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...