nedjelja, 22. travnja 2012.

Sickly...


 Ako ste zamijetili da me nema, razlog tomu nisu posljedice proljetne blagdanske zakuske, iako bih, premda sam nejedica, radije voljela da je tako pa da se sada, rješavajući se kalorijskog viška, znojim u nekoj teretani, a ne pišući ovaj post. Ovako sam okružena odvijačima, kablovima, izolir-trakom i inim pomagalima koja sam angažirala kako bih u život vratila prijenosno računalo koje me revno služi zadnjih nekoliko godina pa mu je valjda lagano počelo prisjedati...

Koliko je ono uporno u namjeri za umirovljenjem, ja sam u tome da nastavimo suradnju, jer druge opcije trenutno nema. To što vam sada pišem, smatram samo dobivenom bitkom, ratom nikako ne jer, za nas dvoje, svaki dan je novi izazov. Ali dok smo ovdje, dobro je... Ukoliko ponovno nestanemo bez traga (a ja se molećivo nadam da se neće ponoviti), sada ćete barem znati razlog.

Dugo nas nije bilo, a nedjelja je kao stvorena za vrludanje po dragim blogovima nadoknađujući sve propuštene postove njihovih autora. Ne znam je li i ova situacija jedna od životno serviranih lekcija niti, ako je tako, znam čemu me željela naučiti. Ali da ste mi nedostajali... Itekako! :)

MISAO DANA:
 "Ako je more život, a valovi problemi i nedaće koje on sa sobom nosi, nemojte bježati i kukati. Jednostavno, naučite surfati! Tako će vam svaki val, ma koliko veliki bio, predstavljati samo novi izazov i priliku za usavršavanje."
                                                                                                                      (S.  Bugari)

Broj komentara: 6:

  1. Evo, pomolicemo se svi zajedno bogovima tehnologije da ti abakus ne krepa dok nemas neko drugo resenje :] A dok je u poslusnom modu ti izbaci jos jedno 5 -6 postova :)

    OdgovoriIzbriši
  2. hehe, neću baš izbacit 5-6 postova u komadu, ali skicirano zakazat hoću! :)) just in case! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa to je neka epidemija, ti si druga u proteklih par dana.
    Podmiti ga, pevaj mu, laskaj...sve, samo da bude dobro :)
    Držite se vas dvoje!

    OdgovoriIzbriši
  4. ne spominji, i meni je komp krahirao, formatirala ga pred neka dva tjedna... grozno je kako neke stvari uzmeš zdravo za gotovo pa kasnije vidiš kako ti je bez njih ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. ajoj ... ajmo brzo kucnut o drvo kako se ne bi ponovilo.
    Pozz:))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...