srijeda, 25. srpnja 2012.

Summer laziness...


Zatišje se s ljetom ušuljalo u većinu virtualnih domova. Daleko od toga da sam među onima najrevnijima koje u postanju ne smetaju dosadne sparine, zujanje klima uređaja ili otresanje simpatičnih kapi kiše s morskih uvojaka... Da, zabušantica sam! U toj mjeri da mi je uspio promaknuti i vlastiti blog-rođendan. Toplo se nadajući da velika većina vas hvata svoj komadić bronce uoči Olimpijskih igara na nekoj od jadranskih plaža, ne dižući pri tom ništa teže od dobro ukoričena štiva i koristeći dane dragocjenog godišnjeg u druženju s najmilijima, zaželjet ću vam da do maksimuma uživate u toliko čekanom godišnjem dobu...
Čitamo se!

MISAO DANA:
"Mirna duša je najbolja ležaljka za odmor."
                                                             (Arapska poslovica)

Broj komentara: 17:

  1. jako dobra poslovica... i ja tebi želim mirnu dušu, dobru knjigu i puno sunca!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajmeee, samo ti možeš ovako lijepo sročiti dobre želje i misli ! Ne mogu se pohvaliti kako je najteži predmet kojeg podižem knjiga, jer uz troje djece odmor i nije jednak onome kako ga ti zamišljaš.....što se ti če brončanog tena, već ga imam, ali ne baš kako bih bila lijepa i preplanula pred tv ekranom za vrijeme OI :))). No, uredno pratim virtualna zbivanja, i to ulogirana prvi red do mora u kafiću pred creskim barčicama, evo pijem kavu i gledam ljuljuškanje valova i galebova.....i šaljem ti puse!Bokić cmokić!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sa zakašnjenjem čestitam blogo-rođendan s željom da u slijedečoj godina bude plodonosna. Što se dotikava zatišja u blogosferi, za koji dan će to prestati i svi će se vratiti puni novog poleta i ideja. Do čitanja!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan blogorodjendan!! Najteze sto podizem u ovom trenu su kriske lubenice :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Sretan ti blogorođendan. Mislim da je moj odavno prošao, ali koga briga, meni ne smeta. Lijepe riječi pišeš. Lijena sam skroz, ne znam što ću sa sobom, knjigom i blogom..

    OdgovoriIzbriši
  6. sretan ti blogođendan :-D
    ljeto je, vruuuuuće je, pa ti je sve oprošteno, čak i činjenica da nas nisi počastila niti limunadom a kamoli tortom ;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga pusa za blogoroćkas,i neka ih se niže još puno..i budi dobro,ljetno,opušteno,i sretno!

    OdgovoriIzbriši
  8. Sretan, sretan, sretan! Bez mirne duše i perioda zabušavanja nema ni kreative, tako da se ja se svesrdno, vrijedno i svakodnevno izležavam na plaži svaki dan do 22 sata. Ko ne zna zabušavati, ne zna ni raditi, tvrdim ja odgovorno! I nemojte sad početi s vicevima o Dalmatincima... ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Sretan ti blogo rođendan! :) Ako je tko kaotičan i neredovit to sam svakako ja, tako da ti apsolutno ništa ne zamjeram, a ovom knjigom na plaži si mi gotovo liposukciju napravila ;))
    Uživaj u odmoru, ako je došao na red i tipkaj kad ti se tipka! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hej draga :))
    Pa sretan ti blogo rođendan.
    Eto, ja se danas vratila s mora ... i da, dizala sam jedino knjige i pokoju čašu crnog vina ...
    Puse :))

    OdgovoriIzbriši
  11. Curke, hvala još jednom svima na čestitkama! Tadeja... liposukcija?! Wow! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je :), vadiš mi mast! I ja bih s knjigom na plažu, al' mi nemre bit'! :)

      Izbriši
  12. draga,samo ti uzivaj,imala sam i ja tu fazu :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...