ponedjeljak, 6. prosinca 2010.

Bloggerette Sorority...

Ok, već je bilo i vrijeme da se priključim virtualnom sestrinstvu! Dok čekam da se neke druge stvari posuše, zatrpana mnoštvom blagdanskih ideja i pomanjkanjem vremena, iskoristit ću priliku da posvetim post ovom simpatičnom sestrinstvu! Velika većina blogerica već je dio istog tako da nisam sigurna je li uopće potrebno pozvati vas da se priključite... Jer neka dobro poznata imena već su mi izmamila smiješak kad sam ih ugledala na listi! Za neupućene, više o svemu ovdje!




MISAO DANA:
"Pomaganje jedna drugoj, dio je filozofije sestrinstva."
                                                                                  (Louisa May Alcott)

Broj komentara: 6:

  1. Pronašla si ih! Supeeeer. Baš su simpatične. Bilo mi je jako zabavno "putovati" blogovima koji su dio sestrinstva ... svašta vidiš, pročitaš, naučiš. Shvatiš koliko su neki drugačji, posebni, zanimljivi ... Čak mi se jedna gospođa, Amerikanka, javila jer se skroz raspametila što je našla nekog iz Hrvatske, a ona je dalekim porijeklom iz naših krajeva (prezime joj je Štajduhar) ... Vidimo se onda i u sestrinstvu!

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo,i ti si tu! bas mi je drago i dobrodošla u veeeeliko sestrinstvo! zahvaljujući Karen,našla sam mnogo zanimljivih blogova,upoznala zanimljive ljude... ideja joj je super1

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa ideja; predivno je širiti osećaj zajedništva i povezanosti bez obzira na geografsku širinu na kojoj živimo :))), jedan korak ka boljem sutra!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. jeeee, super bas mi je drago zbog tebe, kad budem imala vremena bas cu da procitam o cemu se tacno radi, iskreno nisam znala za to do sada!!!cmoook
    p.s.hvala na lepim zeljama da bas ja osvojim pink silk :) ♥

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...