petak, 31. prosinca 2010.

Želim...

 Budući da je ovo posljednji post u godini, onda imam potrebu da nešto u tom stilu i napiskaram u njemu. Pomalo je nevjerojatno kako dani brzo prolaze, zar ne? Baš kao i to što to uvijek shvatim dan prije ulaska u novu godinu. :-) Veselite li joj se? Vjerujem da će svatko od nas za sobom ostaviti neke neugodne situacije, ponijevši u budućnost samo ono lijepo i ispunjavajuće. Zapravo, voljela bih da je tako!

A što ću ponijeti ja? Činjenica jest da ne idem baš praznih ruku u 2011.... Sada bi naša neumorna Tatjana rekla nešto u stilu : "Naravno da ne ideš kad si sve moguće nagrade pokupila!" :-). I bila bi apsolutno u pravu! No, na stranu nagrade kojih je ove godine zaista bilo mnogo, što virtualnih, što onih pravih... (hvala još jednom svima koji su mi ih uručili!). Ono po čemu ću je ja pamtiti, svakako je ulazak u blogerski svijet! Oooo, da! Možda to ne bi bilo ništa vrijedno spomena da se nisu otvorila vrata kroz koja su nahrupile sve drage blogerice... Blogerice koje su me bodrile, komentirale postove, slale darove, davale savjete, inspirirale me, nesebično dijelile toplu riječ i širile pozitivnu energiju... Blogerice koje su na kraju postale i moje drage prijateljice, a to je svakako najvrijednije što ću ponijeti sa sobom!

Kročeći naprijed, s nadom i strepnjom istovremeno, u vrijeme koje je tek pred nama prirodno je željeti da bude bolje i bogatije za sve ono za što smo bili zakinuti, o čemu god da se radi... Zato ću uz sve te želje dodati i neke male, koje već duže vrijeme tinjaju, kako u meni, vjerujem i u onima na koje se odnose! Dakle...

Lady moja, znam da nestrpljivo čekaš da dođem i da konačno proćaskamo uživo. Onog dana kad sam u jednom od postova napisala da mislim da bismo mogle ćaskati satima, nisam imala pojma da nas tako malo kilometara dijeli... I ja sam nestrpljiva i jedva čekam da se vidimo, a onda možda padne i neki dogovor o zajedničkim planinarskim pohodima... :-)

Sandra, u posljednjem postu si iznijela želju za nekom zajedničkom kavicom! Čitaš misli, čarobnice? :-) Znaš da se nas dvije bez puno riječi sve možemo dogovoriti, tako da vjerujem da će i do tog doći! Jednako kao i do malog čarobnog dućana - sad sam konačno opremljena za otvorenje! :-)

Mare, draga... zahvaljujući Juri (pozdravljam ga iznova) još jedna blogerska kavica se smiješi! Nestrpljivo te čekam! Znaš ti gdje... :-) 

Vanja, kako je sve moguće, onda je vjerujem moguće i naše druženje i onaj shopping koji si mi obećala - od Kineza do Ćumićevog  sokačeta! :-) Mali šareni dućan je neizostavan, zapravo možda da provjeriš bi li me tamo primili na spavanje? :-)

Na kraju, imam želju za nekim velikim zajedničkim druženjem. Gdje? Nemam pojma. I nekako nije ni važno! Ali svakako bi bilo lijepo, slažete se?

Prije no što uslijedi misao dana želim se zahvaliti...
Biljani, mojoj prvoj sljedbenici (to se ne zaboravlja... :-)), Lady jer je posvetivši mi post pokrenula cijelu ovu priču, Zondri na svakom komentaru i toplim riječima kojima nas sve obasipa, Sandri koja me zasvagda osvojila stvarajući skupa sa mnom prsten-priču, Edi koja me uspjela dirnuti do suza, Mare na svakom tutorijalu i smiješku koji uvijek izazove, drugoj Mare i mojoj swap partnerici, Lenki koju silno želim upoznati pa da se skupa gušimo u jazzelsima :-), Danijeli, Izzy, Vesni, Lindolini, mojoj neumornoj pričalici :-), Tatjani, Željki, Jasenki, Sweet koja mi je posvetila Pavlovu koju jedva čekam probati, Keksici koja nas je mudro iznenadila božićnim čestitkama, Cvjetnoj vili, Matei, Tini, Vanji, Jeleni koja voli i cipele i ljude, D., Tadeji, Small G, Branislavi, jungle queen, Medi, Phoenix, Travel girl i svim drugim sljedbenicama i sljedbenicima (ispričavam se ako sam u nabrajanju nekog izostavila) i isto tako hvala i svima onima koji su ostali anonimni, a prate me iz posta u post. Vi ste najveći dio ove priče i bez vas ne bi imala nikakva smisla! Hvala vam još jednom za to, sa željom da se ovo divno druženje nastavi i u sljedećoj godini! Neka bude inspirativna, vesela, puna ljubavi, zdravlja i uspjeha, i dakako - bolja od ove koju ostavljamo za sobom!

Drage moje, neka nam je sretna Nova godina! Puse! :-)

MISAO DANA:
"Optimist ostaje budan do ponoći da bi vidio kako nova godina dolazi. Pesimist ostaje budan kako bi se uvjerio da je stara godina otišla."
                                                                                       (Bill Vaughan)

Broj komentara: 26:

  1. Draga Lilly, opet si me uspjela dirnuti kao onda, svojim javnim pismom meni s nezaboravnim izazovom :)) Jako mi je drago što sam te zahvaljujući LadyA "otkrila". Tvoji postovi su veselje za, vjerujem, mnoge od nas. I zaista mislimo ozbiljno kada kažemo da imaš itekako "štofa" i šlifa za knjigu. S veseljem ću ispratiti ovu godinu s jedne strane i zbog činjenice da slijedi iduća u kojoj znam da će se ostvariti naše želje za jednim većim druženjem. Sve najbolje draga moja romantičarko :)) Uživaj i veseli se i ostani i dalje naš dobar duh koji nas uveseljava odabranim mislima dana i usmjerava odličnim recenzijama knjiga, filmova i obara s nogu svojim duhovitim crticama iz života. Pusa velika :))

    OdgovoriIzbriši
  2. E sada bi i na samom kraju mogla i zaplakati,što zbog samog posta,što zbog tebe,što zbog životnih okolnosti.Možda i upravo plačem,dirnuta,jer otpuštam tugu svoju,ne želim ju!Znam da će proći jer u meni čuči vječiti optimist,ponekad prenaivan,ali zato živ koji će i na ovu staru godinu ostati budan da vidi kakva mu se sprema!
    Happy new year,amiga!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj meni, rekla si da sam ja tebe dirnula do suza, vidim ja da si ti uspješno sviju nas ganula svojim predivnim postom... Želim ti od srca da ti se sve tvoje male i velike želje ispune, da provedeš divne trenutke i da ti nova godina donese još čvršća prijateljstva...
    Sretna ti nova...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajmee prijateljice moja..
    mogu te iskreno tako i nazvati..
    zaista si i mene oborila ovim postom,
    zar moramo plakati zadnji dan ove godine?!!
    Sve ti najbolje od srca želim,
    hvala ti na prelijepim riječima
    koje si meni posvetila.
    PUS PUS:)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Lilly, želim ti sve najljepše u Novoj i da ti se ostvare sve želje, pogotovo ona o zajedničkom druženju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. šmrc! prekrasno! jedva čekam Novu da ju ponovo ispunimo komentarima, swapovima, poklonima, kavama... Sretno u Novoj!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve najbolje, i još samo šmrc, šmrc... Sretno!

    OdgovoriIzbriši
  8. pssss, onaj ko te ima za prijatelja mislim da je vrlo, vrlo sretan u životu...

    jako lijep post iz kojeg se vidi sva toplina tvoje duše

    draga, želim ti sve najbolje, tebi i tvojim prijama :***

    OdgovoriIzbriši
  9. Kisses and happy new 2011. wishing u all the best!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga moja ti stvarno znaš dirnut sa svojim postovima. Želim ti reć da mi je drago da sam otkrila tvoj blog zahvaljujući Lady, drago mi je da sam te upoznala. Istina samo virtualno, ali iskreno bih volila da se i uživo upoznamo.
    Želim ti sve najbolje u Novoj godini :) Pusa!

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Lily želim ti sve najlepše u Novoj godini :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. draga moja lilly sve najbolje ti zelim u novoj 2011!

    OdgovoriIzbriši
  13. Prepredivan post! :)
    Sve najbolje u Novoj! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Sve najlepše u Novog godini, draga Lilly!

    OdgovoriIzbriši
  15. O draga, još kako će mi dobre želje dobro doći!
    Puno zdravlja, sreće, ljubavi i inspiracije u Novoj ti želim! :)
    Čitamo se!

    OdgovoriIzbriši
  16. wow, predivno!!! Sve najbolje od srca draga Lilly i svako dobro ti zelim!!!

    OdgovoriIzbriši
  17. takodr zelim sve najbolje. i divim ti se na tako sarenom drustvu ovdje. neka blogersko bude kvalitetnije od prijatlejstva u realnosti

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Lilly, sto je Pavlova naspram onoga sto si ti napravila za mene? Izvukla si moj blog iz prasine :) Ja sam se bila toliko udubila u kuhanje i pisanje da sam zaboravila na najvazniju stvar s blogom, na povezivanje i networking. Sve dok mi ti nisi poslala nagradu i tako je sve pocelo. Vjerovatno sam ti vec 5 puta zazelila sve najbolje u Novoj godini ali nikad previse dobrih zelja - Sretno!

    OdgovoriIzbriši
  19. Joooooooj koji divni komentari uvijek od trebe.
    Hvala ti na svim komplimentima i želim ti sve sve najbolje u 2011!

    OdgovoriIzbriši
  20. Želim ti sretnu, veselu, uzbuljivu novu 2011. punu novih postova!

    OdgovoriIzbriši
  21. divno :)
    hvala i sve najlepshe
    nastavljamo ovo onlajn druzenje i u novoj :*

    OdgovoriIzbriši
  22. Hvala vam svima na lijepim željama! Puse!

    OdgovoriIzbriši
  23. Sve želje dobro dođu, hvala. Loredana

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...