nedjelja, 27. veljače 2011.

Još jednom, hvala...

Iznova ste me obradovale nagradama. I ma koliko teško bilo nagradu proslijediti dalje, lagala bih kada bih rekla da me svaka od njih ne veseli. Ovog puta nagrade su stigle od Good Ghost, justwoman i s bloga Kreativni zanos. Hvala vam cure! Ne samo da ste me obradovale, nego ste mi i dale poticaj za dalje! :-)





Prije no što nagrade proslijedim dalje, potrebno je napisati 7 stvari o sebi. No, što napisati, a da još ne znate? Hmmm... Evo ovako...

1. krsno ime mi je Leona...
2. iako sam nekad davno željela studirati medicinu, koja je moja velika ljubav i danas, uspaničim se kad vidim bijelu kutu...
3. skupljam vina, premda ih uopće ne volim piti, no ako sam baš prisiljena onda biram bijelo...
4. volim štikle, ali ih vrlo rijetko nosim. Zašto? I bez njih sam počesto najviša žena u prostoriji, a gledanje s visoka nikad mi nije bilo blisko...
5. da pušim znate otprije, no ono što ne znate je da sam alergična na duhan (kako se alergija manifestira još uvijek nisam uspjela dokučiti...)
6. slano mi je mnogo draže od slatkog...
7. nošenje naočala uvijek mi izaziva škakljanje u nosu...

Pa, i nije bilo tako teško kako mi se isprva učinilo! :-) Znam da su mnoge od vas ove nagrade već dobile, no ja ću ih dalje proslijediti ovako u kompletu. Saznati nešto novo o svakoj od blogerica uvijek je simpatično, zar ne? Pa zašto onda ne sudjelovati? Iako teška srca treba izabrati 15 sudionica, budući da sam nagrade stavila u komplet neka ih ovaj puta bude više! Koliko? Onoliko koliko je dragih blogova koje svakodnevno pratim. Nalaze se na popisu sa strane. Lovely friends, vi ste na potezu! :-)

MISAO DANA:
"Kao što sam zahvalan za svaku nagradu, jednako tako zahvalan sam  i za svaku priču, svaku ideju, svaku riječ... svaki dan!"
                                                                                                         (I. B. Singer)

Broj komentara: 13:

  1. Čestitam na nagradicama!!! Leona koju škakljaju naočalice? Ma za mene ti si miss simpatičnosti!!! Tko zna kakve ćemo mi još slatke tajne saznbati o tebi! Pusa

    OdgovoriIzbriši
  2. Leona, najviša i bez štikli, pušačica alergična na duhan, sakupljačica vina iako ih ne pije i lijepih misli koje znade upotrijebiti na najbolji mogući način....Pa to je fantastično!!!! Oduševljena sam!

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam obično najviša u prostoriji (baš me zanima kako bi to izgledalo kada bi nas dvije bile zajedno, hehe), ali mene su odgajali da je visina rijetka privilegija, prednost, vrlina, kako god, pa sam na štiklama od 15 godine (sve dok kičma nije reducirala broj sati na štiklama)... uostalom, i Blanka nosi štikle:))
    Imamo još sličnosti (osim struke, hehe)...
    Lijep pozdrav:==

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitam na nagradama,pusa!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ove misli dana su divne, počet ću ih zapisivati- ako smijem naravno:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam na nagradama, svatko od nas je jedinstven i kao takav poseban! Imaj to na umu i budi cool u svim situacijama.

    OdgovoriIzbriši
  7. Cestitam draga Lilly i zahvaljujem:-)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme,je li ima još kakvih poroka...Čestitam na nagradama,draga otimačice Leona :))). Kako to dobro zvuči!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ha! Leona Lilly, puna iznenađenja, što li još spremaš?
    Čestitam ti na nagradama i hvala ti što si ih odaslala i nama:)) Pusa

    OdgovoriIzbriši
  10. JOJ, hvala na trećoj tvojoj nagradi već i čestitam na dobijenoj:D Kako sam se ja prevarila u vezi tebe, mislila sam da si niska, da ne pušiš, da si organizovana, sistematizovana itd...Čudo jedno.
    Pozdrav od jedne sa 180cm :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Leona naša ovo nisam znala,kako su super ove igrice i ono sto saznamo jedno o drugima... :)) pusa

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...