ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

100...



Ta-da-da-daaaaam! :-) Dočekala sam svoj stoti post! Post koji se nakon onog prvog objavljenog činio miljama daleko i, da iskrena budem, nisam uopće računala na to da će ikada biti napisan. Ali evo ga!
Da sada ponovno pišem o tome kako zasluga pripada vama, kako se divno družiti, svakodnevno razmjenjivati lijepe riječi... bilo bi pomalo dosadno, zar ne? Jer sve sam to već davno rekla, i iako i dalje stoji, nema smisla da se ponavljam poput papige! :-)
Zato neka ovo bude posve mala statistička poslastica! Može? :-)


Najčitaniji postovi su Dobrodošla jeseni...,  Preživjeti s vukovima... i Kusudama flower.... Blog je do sada pogledan sveukupno 16 200 puta, a najviše klikova preko linkova na drugim blogovima ostvareno je putem ova tri prekrasna i inspiracijom neiscrpna bloga: krpice i konci, mare i škrinja kreativnosti.

Postovi koji su izazvali najviše vaših reakcija putem komentara su:
1. Operater
2. Be my Valentine spy (Špijo the spy je stvarno šarmer :-))
3. Češerčići


Dosta statistike! :-) Prije no što se svima zahvalim, željela bih vas nešto pitati. Je li vas se neki od, sada sto, postova posebno dojmio i  baš on vam ovog trena pada na pamet bez puno razmišljanja? Koji? I zašto? Znam ja da ćete me sada hvaliti, ali zaista me zanima što je u oblačku ove svaštare najviše zaokupilo vašu pažnju. :-)

Kao što možete primjetiti post krase dva crteža. Brojka sto simbolična je meni, ali nisam ih samo zbog toga izabrala. One imaju zadatak razbiti ove pomalo suhoparne podatke i uljepšati vam dan. Sigurno i hoće kad čujete kako su nastali. Naime, u jednom dječjem vrtiću za blizance, djeci su podijeljeni papiri s napisanom brojkom 100 i dobila su zadatak da ju pretvore u nešto drugo. Dvije sestre, koje su sjedile razdvojeno pri rješavanju zadatka, u brojci su prepoznale, ni manje ni više, nego sebe i svoju seku blizanku! Nevjerojatno, zar ne? :-)

Ugodan vam početak još jednog radnog tjedna! I hvala vam što ste sa mnom iz posta u post!

Puse, Lilly


MISAO DANA: 
"Ako postoji samo jedna istina, ne možete oslikati sto platna na istu temu."
                                                                                             (Pablo Picasso)

33 komentara:

  1. Čestitam na jubileju, još ih mnogo, mnogo ti nama napisala.
    Ove djevojčice su prave blizanke..
    A odgovor na ptanje ne znam. Ne znam za sebe, a kamoli neki drugi blog. Toliko je toga tu već napisano. Po prilici znam tko se čime bavi, pa ako mi nešto zatreba onda idem u potragu. Sorry
    pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Već brojka 100?!? U stvari ne znam da li već ili tek, hehe...
    Iako stvarno volim ovaj blog upravo zbog tvoje svestranosti (recenzije filmova, knjiga, male pričice, da ne nabrajam), ono što mi prvo pada na pamet bez razmišljanja je onaj post "dom za male pjevače", s onom genijalnom čizmicom za ptice zauvijek si me "kupila":))

    OdgovoriIzbriši
  3. čestitam!!!...kako vrijeme leti i kako je sve lakše u dobrom društvu:))).....a uz to radiš ono što voliš:)))....
    crteži su fascinantni,čim sam ih vidjela znala sam da su tu zbog nekog dobrog razloga:))....moja prijateljica ima blizanke i znam koliko su neke stvari nama čudne a njima normalne....
    ovako na prvu i bez previše razmišljanja post koji mi je ostao u sjećanju je pismo sandriZ....
    pusa:))....

    OdgovoriIzbriši
  4. pridružujem se čestitkama i veselim danu kad ćeš dodati još jednu nulu na kraj ;-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke! Stvarno impresivna brojka :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam draga Lilly na okrugloj brojci, a ustvari mi smo te koje trebamo slaviti, jer možemo uživati u tvom pisanju. Meni ti je u sjećanju ostala priča "Kutija... ", to je jedan od tvojih prvih postova koje sam pročitala i kroz njega sam te zamislila i stvorila sliku o tebi. Volim te tvoje crtice iz života, svaki put me prikuju uz ekran :)

    OdgovoriIzbriši
  7. čestitke draga Dusty, hvala na komentaru, da treba to doživjeti, Venecija nije daleko i da se realizirati. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  8. Divno, svaka cast! Cestitke, samo tako nastavi!:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke na 100 postova!!! Svaka čast!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke na stotki.. :) I želim ti još puno puno postova..

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam ti i ja, trala-lala-la!:))

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitaaaaam, draga moja, od srca :)) Znaš koliko volim tvoje postove, tvoje radove, pričice, tako da se neću ponavljati, ali znaj da si me "kupila" zauvijek.
    Ipak, pitala si nas nešto, pa je red i odgovoriti. Svaka tema koju obradiš postom posebna je na svoja način, bilo to tvoji radovi, recenzije ili crtice iz života. Ipak, Operater mi je definitivno potvrdio da u planeru zabilježim datum za tvoje predstavljanje knjige (bez obzira što ga ne znaš, ali će biti, pa tako da imam zapisano, hi-hi). p.s. na prvu loptu, rekla bi tvoje otvoreno pismo meni, još se sjećam ugodnog šoka, ali to bi bilo previše subjektivno
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši
  13. joj, od silnog pisanja zaboravila komentirati crteže. Fascinantno :))

    OdgovoriIzbriši
  14. čestitam na stotki i tražim još sto puta sto (barem). i mene se najviše dojmilo pismo Sandri. Toliko sam se uživila da sam nekoliko dana proživljavala, zajedno sa Sandrom, reakcije na pismo.

    OdgovoriIzbriši
  15. Cestitam na 100. postu Lilly! I zelim ti (a i svima nama) jos na stotine novih posotova :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke na stotki, i mora se reći da si baš produktivna! Jedva čekamo okruglo 200!

    OdgovoriIzbriši
  17. draga čestitke na 100.postu! bas mi nedostajes.i ja bii ubrzo slavila 100.post da imam internet

    OdgovoriIzbriši
  18. Честитам!!!
    Кад помислим на тебе, сетим се Кусадама флауера! То је био твој први пост који сам прочитала и почела да те пратим. Тада ми те је препоручила Џангл квин, и баш сам се одушевила називом и изгледом блога!

    OdgovoriIzbriši
  19. Bravo i čestitke za 100-ti post !!
    Rado te čitam, blog je odličan i veselim se svakom slijedećem postu, svakako da bude njih još puno stotina !! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitam na prvoj stotki!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitke!!!! Postavila si teško pitanje - kad su ti svi na svoj način posebni :) A misao dana ili fotografija ih dodatno zaokruži.

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitam,čestitam na stotici.Crteži su preorginalni i jako mi se sviđaju jer bih voljela da mogu ponovo tako jednostavno i izražajno crtati.

    U sjećanje mi se urezao post s vaši nogama( glatkim i dlakavim),u kojima ste prekoračili n kilometara,koraka,ili što već!

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke! Lijepo je družiti se s tobom.

    OdgovoriIzbriši
  24. Hvala svima na čestitkama! :) Puse!

    OdgovoriIzbriši
  25. Cestitam! Jos najmanje 10 puta toliko da napises! :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...