ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Your Film Festival...


Imate dobru priču? Imate kameru? Mislite da kombinirajući to dvoje možete na 15 minuta privući pažnju gledatelja diljem svijeta? Tada se svakako prijavite na ovaj filmski natječaj i sudjelujte u utrci za 2,5 milijuna kuna koje će veliki Ridley Scott uručiti najboljem od svih!

Prijaviti se do 31. ožujka, uploadajući svoj filmić, možete ovdje. Kotizacije, kao ni neke određene teme koju filmom treba pratiti nema! Sve što trebate je pokazati svoju snimateljsku sposobnost i originalnost u 15 minuta. A kako točno funkcionira lov na bogatu novčanu nagradu? Ovako... Od svih pristiglih filmova Scott Free produkcija probrat će njih 50 od kojih će korisnici YouTube-a svojim glasovima izabrati 10 finalista. Tih deset imat će čast biti prikazani na Venecija Film Festivalu, a žiri predvođen gospodinom Scottom u konačnici će "presuditi" i novčano nagraditi najbolji od njih!

Unaprijed se veselim kratkim pričama iz svih krajeva svijeta i toplo nadam da će i ovo naše podneblje iznjedriti nešto što će publika prepoznati kao kvalitetu. 3, 2, 1... ACTION!


                


MISAO DANA:
"Život ne čine crna i bijela. Postoji milijun nijansi sive između..." 
                                                                                                  (R. Scott)

2 komentara:

  1. A ti? Ja vidim tebe kao jednog od natjecatelja, ali ozbiljno.
    Sviđa mi se ideja i sigurna sam da će biti zanimljivo.
    Pusa :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...