srijeda, 15. veljače 2012.

´Kreativno srce malom srcu´...



do!ts magazin u suradnji s woohoo.hr i grupom kreativaca koji su svoje srcolike radove nesebično poklonili za ovu hvale vrijednu aukciju, a s ciljem da sav na taj način prikupljeni iznos daruju udruzi Veliko srce - malom srcu, do subote u podne primat će vaše ponude.

Zavirite, izaberite nešto i zabavite se licitirajući za neki od simpatičnih komada te tako pomozite kupnji medicinskih uređaja koji će omogućiti lakše dijagnosticiranje prirođenih srčanih grešaka kod malih anđela.

MISAO DANA:
"Kad pružate ljubav, učite o sebi."
                                                        (B. Shoshanna)

Broj komentara: 6:

  1. Lily , hvala ti na ovoj informaciji, ja sam se uključila u aukciju, uvijek spremna za pomoć najmanjima...Tebi velika pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na širenju informacije :-*

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti Lily na objavljenom pozivu. Moj suprug i ja smo osnivači Udruge veliko srce malom srcu, i kada se naša kćer prije 15-ak godina borila za život uvjeti za njezino i liječenje druge djece sa prirođenim srčanim bolestima bili su neusporedivo skromniji nego danas, a smrtnost djece daleko veća. No, zahvaljujući svima vama, ljudima velikog srca, danas se i one srčane mane koje prije desetak godina nisu bile liječene, uspješo dijagnosticiraju, operiraju i liječe. Hvala vam od srca u ime svih roditelja, djece i liječnika udruženih kao Veliko srce malom srcu . ❤ ♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Neka sudjeluju oni koji mogu, na žalost, ja ne mogu pomoći.. Ali proslijedit ću informaciju dalje za one koji žele i mogu sudjelovati.
    A izreka, kao i svaka, je tako istinita. Volim te misli dana. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uvek se prikljucujem ovakvim akcijama, pa makar samo kao moralna podrska. Mozda necu moci da pomognem mnogo ali cu bar ovo podeliti s' ljudima koji me citaju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelistala sam u jednom dahu....
    Draga lilly imaš nekoliko nagrada na mom blogu, preuzmi ih :))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...